8 thoughts

 1. Huh morem priznat, da če ker band ne maram, so pa to šankrok:D
  ampak fotke so fine… btw mam zate ene par vrpašanj glede londona and stuff.. pa povej če ti ni doveč kam naj ti pošljem mail?

  LP

 2. Dobre fotke! Glede na backlight (ki ga je bilo preveč) in meglenega ozračja (čeprav niso spuščali dima), tole precej noro zgleda. Ampak Natalija! Saj ni naključje, da se od vseh še najbolj razmetava ona. 😀 Rock on!

 3. Hey, Klemen. Tut sama nisem največji fan Šank Rockov, imam pa vseeno en respect do njih. Že to, da recimo v naši Sloveniji priguraš do 25 let, je nekaj. So pa dali na telem peturnem koncertu res maksimum od sebe, tako da en plus še za to. 😉

  Ja, glede Londona, povej, vprašaj. (barbi.gracner@gmail.com) Se ti pa že zdajle opravičujem, če odgovora ne bo takoj – crknil laptop pa bom nekaj časa brez. Tako da upam, da v roku enega tedna še ne bo prepozno.

  Fajn bodi

 4. Ah, Natalija, I’ll miss her the most. Hahaha. 😀 Res ga je zažurala, a ne? So mi všeč ljudje, ki naučeno takoj uporabijo v praksi. Ampak me je že skoraj mal strah, da bo najhujša darkerca, ko pridem nazaj. In kaj bo pol s Ferrariji, policaji in Triglavom? 😦

  Rock on! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: